Friday, April 22, 2011

::huhu Aktiviti angkat barang dlm Stor::

Assalam...hepy sgt time ni walau pom penat angkat brang dlm stor wat kuar, bkn brang ringan2 je taw monitor n PC skali, berat tu bg org puan la.. pah tu dpt mkn goreng pisang. Aku akn Rindu knangan ini bila kuar dr ADTEC..huhu cedih la lop kan. 

Keriangan

 
Keindahan

Kerinduan


Sahabat ku semua....kaurang mmg best la...

Saturday, January 29, 2011

Kesah Aku???

Aku???

   Namaku Zarina binti Ismail. Aku lahir pada 21/Jun/1990. skrg dh 21 tahun besar dh aku. Aku lahir n tggal skrg beralamat 3835 kg Mengabang Panjang, Batu Rakit, 21020 Kuala Terengganu. 

Kuarge aku??? 

   Aku masih ade Ma n Aboh n aku b'syukur krn msh ade mereka yg mjage ku sapa skrg, i Love Ma n Aboh, Ma n Aboh??? erm aku lbih kpd Aboh ckit, tp aku ttp syg Ma. Aku ade 4 org abg, abg ptama xsama mak n xla rapat sgt sbb dia mbesar dgn mak s'dare belah klate, abg ke-2 dh khwin n dh ade 2 org anak puan, abg ketiga ni special ckit, dialah idola aku skrg, bgku xdop dia xtaw nsib ku mcm mne, ape2 aku nk buat msti aku tnya pndapat (soal masa depan) sedangkan dia paling garang, mcm ayah kedua plk wase. 
   Abg ke-4 n ke-5 dlm adik bradiku nie, urm mse kcik2 dlu slalu gaduh, slalu xpuah hati, ma ckp mcm anjing n kucing xbleh duk dekat nk gaduh je, tp skrg dh x mcm dlu lg, dh baek dh hehehe. Akak plak aku ade sorg jew n ank yg ke-4 dlm adik bradik, boleh la nk kgsi pasal maslah org puan ni (soal cinta huhuhu), mse aku kcik dlu mmg aku xsuke dia sbb dia tu garang sgt, tkut aku kt dia tp skrg aku syg dia, dia pom dh khwin n ade anak dh sorg. Aku ade dua adik laki, dua2 aku xrpt sbb dia ckp aku ni garang (garang sgt ke aku nie?). 

Pendidikan aku???

UPSR (SKPB)= 3 B, 1 C, 1 D tgok UPSR pom dh xcomey result kn.
PMR (SMKKMT)= 1A, 1B, 5C, 1D yg ni lg la, aku kutip byak cacing (C) hehehe yg D erm xdop bnda len la sbjek mmg aku xleh g la BI sama UPSR dpt D BI jgk.
SPM (SMKKMT)=4B, 3C, 1D, 1E hehehe truk kn SPM aku. D tu mcm biase BI huhuhu, E tu ckup2 atas tong ADD MATH..
Sbb SPM truk la aku xmtak U tp mmg xlayak U pom hehehe. lpas je SPM aku isi POLITEKNIK, ILPKT, IKM, pahtu aku dpt POLI, ILPKT n Form6 alhamdulilah aku msih lg di bg peluang utk blajar, mmg ikut hati nk je aku msuk form 6 tp x mnat dh aku bab bace2 nie, jd aku pilih POLI tp mse tu aku pikir POLI msti byk gune duit so aku msuk je ILPKT (Teknologi Komputer Sistem).
ILPKT=cgpa aku truk jgak la 3.63.
ADTECSA= Ni tempat aku stdy skrg. ddk bndar biase la byk jalan dr blajar.Doakan aku lulus ok.

STAKAT NI DULU KESAH AKU... :)